Unboxing - #19

18.03.2018 13:26

Úplně jsem se s vámi zapomněla podělit o jeden skvělý přírůstek, jenž mi před časem dorazil z MegaKnih, kterým ze srdce děkuji. Rozhodla jsem se totiž o rozšíření své „Harry Potter“ sbírky a požádala o další knižní kousek ze světa čar a kouzel. Z knihy jsem měla obrovskou radost a hned jak mi přišla, pustila jsem se do čtení. A co, že na mě v balíčku vlastně čekalo, kromě krásné záložky (u MegaKnihy s n nimi zkrátka umí vyhrát, jsou totiž naprosto úchvatné..) s motivy Prahy? Pojďme to tedy zjistit!

***

Ohromně mě potěšila další doplňková knížka k sedmidílné sérii. Tentokrát se jednalo o „Bajky Barda Beedleho“ s komentářem nejznámějšího bradavického ředitele Albuse Brumbála. Bajky si vyloženě vychutnávám, ale i tak je brzičko dočtu, jedná se totiž o poměrně útlou knížečku. I když musím říct, že drobné příběhy jako takové jsou skvělé, místy sice připomínají motivy známých pohádek, ale to je detail. Někdy mi, ale samotný komentář ředitele, místy mi připadá slušně řečeno k ničemu, naopak v některých případech skvěle dokresluje atmosféru.

Teď už mi ke kompletní sbírce chybí jen „Famfrpál v průběhů věků“. Jo, a když už jsme u toho, kdo z vás viděl novou upoutávku na „Grindelwaldovy zločiny“ a těší se stejně jako já? Zkrátka, už aby to tady bylo, souhlasíte?

Zpět

Vaše komentáře k Unboxingu

Datum 18.03.2018

Vložil TheMelorry (srdceknih.blogspot.cz)

Titulek ...

Odpovědět

Bajky jsou vážně skvělé a komentáře od Brumbála, jsou mnohdy lepší než bajka samotná. Četla jsem nedávno a líbili se mi moc. :) Pro milovníky HP nutnost. Užij si čtení. :)

Datum 25.03.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: ...

Odpovědět

Děkuji moc, už jsem je přečetla a byly vážně skvělé! Hlavně ten komentář k poslední bajce neměl chybu! :)