Přijďte proniknout do světa e-knih!

25.09.2018 15:47

Už příští víkend se uskuteční nejočekávanější akce roku, již třetí roční Humbook knižního festivalu. Ten se zaměřuje především na čtenáře Young Adult žánru, který si u nás získává stále více a více příznivců. V minulých letech se jednalo o pravdu krásný čtenářský zážitek, i když ty prostory trochu ubíraly na celkovém pohodlí. Přeci jen, není příjemné mačkat se v tlačenici lidských těl. Tento rok, ale bude přelomový, nejenže se sejdeme ve „větším“. Navíc, ale přijedou hned čtyři zahraniční autoři (místo klasických tří) a všichni stoprocentně stojí za to! Já patřím navíc k těm několika šťastlivcům, kteří ulovili VIP vstupenku (stejně jako na Potterfest, hurá!) a mohou se zúčastnit i autogramiády. Hrozně moc se na tuto akci těším!

***

Moje nadšení však není hlavním důvodem, proč tento článek píšu. Jak asi víte, letos stejně jako v loňském a předloňském roce bude mít na „fesťáku“ zastoupení eReading.cz. Avšak příští sobotu se u jeho stánku uskuteční prémiová beseda s blogery Knihaha mezi které také patřím. Společně s vámi budeme diskutovat hlavně o tom, proč je čtečka e-knih skvělou záležitostí.  Jakým způsobem tu svou efektivně  využívat. Jak jistě víte, patřím mezi zastánce tohohle „typu čtení“. Nikdy nevyrážím na dlouhé cesty bez svého Kindla. Jistě, „pevné“ knize se nic nevyrovná, ale kdo by sebou tahal hory knih, když například letíte v letadle, to pak musíte sčítat každé kilo. Už i kabelku si vybírám tak, aby se mi do ní paperwhite vešel (měli jste mě vidět na nákupech, hlavním kritériem je jednoduše správná velikost. Na barvě, ani značce moc nesejde - ach ty "knihomolské problémy") ...

(Malá ukázka cestování s knihou (resp. čtečkou). Typnete si, kde (ve kterém městě) byla tato fotografie pořízena?)

Rozhodně v sobotu 6.10.2018 přijďte, krom víše zmíněné besedy, která se koná ve 12:00 (Sraz účastníků je u stánku eReading.cz). Má pro vás eReading nachystanou speciální akci. Pokud si stáhnete jejich aplikaci "eReading" (dostupná na "Appstore" i "Google play") a u stánku ji ukážete, dostanete knihu zdarma na vyzkoušení (a to se přeci vyplatí, ne? ) Chybět nebudou ani soutěže o ceny a mnoho dalšího! Bude to určitě skvělé. S kým z vás se tam uvidím? Moc ráda bych vás všechny osobně poznala!

Zpět

Vaše komentáře k novinkám

Datum 08.10.2018

Vložil Maddie

Titulek walletofinifinity.blogspot.cz

Odpovědět

Já to vůbec ale vůbec nestihla :(
Příště!!!

Datum 12.10.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinifinity.blogspot.cz

Odpovědět

Škoda, tak to vyjde příště! :)

Datum 30.09.2018

Vložil Aires

Titulek https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

Zajímavá pozvánka :) Zatím zvažuji jestli jet na Humbook, letos se mi to kvůli vysoké ceně moc nezdá a ještě když si nemůžu nechat podepsat knihy :D Ale zrovna tahle beseda vypadá skvěle a ráda bych se zúčastnila :)

Datum 12.10.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

Cena vstupenek byla opravdu poněkud vyšší, nicméně akce jako taková rozhodně za návštěvu stála! Rok od roku je "Humbook" lepší a lepší!

Datum 26.09.2018

Vložil Casion

Titulek my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

Na Humbook sa veľmi teším, je super, že budeš v tomto konkrétnom stánku, pretože téma e-bookov a čítačiek je veľmi aktuálna :-)

Datum 12.10.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

Ano, e-knihy jsou čím dál tím víc populárnější, ale hlavně jsou neuvěřitelně praktické! :)