Zkouknuto - #5 (Srpen)

05.09.2017 13:21

Poslední dobou je pro knižní weby celkem typické, že se jejich autoři chlubí nejen počtem přečtených knih, ale taktéž i tím, co v uplynulém měsíci zkoukli na filmovém plátně. A tak, ani já nebudu pozadu. Rozhodla jsem se, že vám každý měsíc přiblížím, co hezkého jsem měla možnost vidět, přidám k tomu krátké shrnutí dojmů a na závěr samozřejmě nebude chybět ani hodnocení. Zkrátka a dobře, doufám, že vás mí milí čtenáři bude tato rubrika bavit a, že se k ní vždy rádi vrátíte. Vždyť kdo by neměl rád filmy? 

***

Cizinka – 01x02

Musím se přiznat, že jste mě nalákali k dalšímu sledování Cizinky. Objevilo se spoustu přesvědčivých komentářů, tak mi samozřejmě mi to nedalo a já si další epizodu nakonec pustila. Rozhodně nebyla špatná, i když bohužel ani nijak zázračná. Ovšem vypadá to, že by to mohlo mít i slušný potenciál, takže dám Cizince šanci a uvidíme, zda mne dokáže příjemně překvapit, či nikoliv. 

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 3.5 z 5 hvězdiček 

Emoji ve filmu

Tak to byla s prominutím totální blbost. Nechápu proč Sony tyhle filmy vůbec pouští do světa? Jedna velká nedomyšlená nuda, nic víc. I když možná, že něco se v tom přeci jen skrývá, a to naprosto úděsná reklama na mobilní aplikace. Naprosto vyhozený čas, kdybych neměla vstupenku do kina zdarma a nemusela zrovna na někoho čekat v Praze, nikdy bych na to nešla. Emoji potěší maximálně tak pětileté děti. Ne, tohle byl propadák od začátku do konce. Je mi líto...

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 1 z 5 hvězdiček 

Harry Potter a Tajemná komnata

Ke sledování Herryho mne opět donutil mladší bratr, ale mě to nevadilo. Vždyť, kdo by neměl tohohle chlapce rád? Pro mě je stejně první díl ten nejlepší ze všech, a to jak ve filmovém, tak i v knižním zpracování. Je to zkrátka taková pohádka, která potěší jak dětskou, tak i tu dospělou dušičku. Měla bych říci, že se dokonce jedná o jakousi klasiku své doby? Pro mě rozhodně, Harryho mám strašně ráda, a i když ho vidím po xté, nikdy mně nepřestane udivovat a bavit!

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 5 z 5 hvězdiček 

Raubíř Ralf

Opět zkouknuto na popud mladšího sourozence. No, grafika hezká, nápad obstojný, ale počítačové hry rozhodně nejsou mojí parketou. Já si užila spíš celé to prostředí, respektive jeho naprostou „vymakanost“, vážně ty kreslené pohádky dnes dokáží být tak krásně zpracované! No, ale ten příběh nic moc, rozhodně lepší jak emoji, ale na zadek jsem si z toho vážně nesedla. Takže prostě také ne, ne, a ne... Jsem asi nějaká náročná...:D 

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 2 z 5 hvězdiček 

Valerian a město tisíce planet

Tak na Valerian jsem šla s tím, že mě zkrátka nemůže ničím překvapit, uvažovala jsem o něm jako o obyčejném průměrné filmu. Spíše jsem čekala, že budu zklamaná než cokoliv jiného, opak byl ovšem pravdou. Dostalo se mi nádherně propracovaného snímku s výbornými hlavními hrdiny, kterým smysl pro humor rozhodně nechybí. Za sebe jednoznačně doporučuji a podotýkám, že Rihana coby Buble už je pouze krásnou třešničkou na dortu. Valerian rozhodně chci mít ve své sbírce!

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 5 z 5 hvězdiček 

Odvážná Vaiana – Legenda o konci světa

Po dlouhé době animák, který se mi opravdu líbil, a to zpracování woow. Nádhera, nádhera, nádhera! I když těch písniček by tam pravda mohlo být míň. Mělo to hlavu a patu, mělo to příběh a bylo to roztomilé dílko. Výtečná letní jednohubka, u které se ani dospělý nudou neukoušou, že by svítalo na lepší časy? Já doufám, že ano, protože animované filmy mají rozhodně velký potenciál!

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 4.5 z 5 hvězdiček 

Fantastická zvířata a kde je najít

Je nutné k tomu psát nějaký komentář? Bylo to zkrátka skvělé, pro mne dokonce možná i lepší než samotný chlapec, který zůstal na živu, ty efekty, ta zvířátka, a hlavně dospělý kouzelníci, co to s hůlkou opravdu umí. Konec slibuje další skvělé dobrodružství, tak jsem na něj vážně zvědavá a doufám, že to s filmem nepůjde z kopce, byla by to totiž velká škoda. 

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 5 z 5 hvězdiček 

Mini šéf

Skvělý počin, u kterého si každý něco najde. Mluví se o něm jako o jednom z nejlepších animovaných filmů roku a je to rozhodně pravda! Je totiž opravdu senzační, dává smysl a skvěle se při něm pobavíte. Narozdíl od jiných  pohádek jsou tyhle vtipné scénky totiž opravdu trefnéa cílené na jakoukoliv skupinu diváků, každý si v nich totiž něco najde. Rozhodně ho doporučuji vaší pozornosti. Možná by mohlo být i pokračování? Já bych ho totiž rozhodně neodmítla! Takže pokud váháte, neváhejte a Mini šéfa si pusťte, je vážně fajn!

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 4.5 z 5 hvězdiček 

Pasažéři

Musím říci, že Pasažéři pro mě představují spíše klasický romantický film zasazený do zajímavé prostředí. I když obsazení hereckých rolí není rozhodně špatné, stejně jako zpracování, tedy až na to uspěchané zakončení, kdy jsme se nic moc nedozvěděli, což mi přišlo opravdu škoda. No, rozhodně je to dobrá relaxační oddechovka, avšak pro mne bohužel jen průměrná. 

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 3.5 z 5 hvězdiček 

Zpět

Vaše komentáře ke Zkouknuto

Datum 17.09.2017

Vložil Bunburistka

Titulek bunburistka.blogspot.cz

Odpovědět

Tak to je poměrně dost filmů! :) Cizinku miluju a právě se chystám na třetí sérii :). Ráda bych se podívala na Valerian a Pasažéry...ono...dlouhé večery k tomu přímo vybízejí! :)

Datum 13.02.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: bunburistka.blogspot.cz

Odpovědět

"Valerian" je skvělý, no a "Pasažéři" průměrní, ale není to nejhorší.. :)

Datum 14.09.2017

Vložil Lucy Lillianne

Titulek lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

Krome animaku a Valeriana jsem videla vsechno. A zrovna Valeriana bych chtela taky videt :-)

Datum 13.02.2018

Vložil Nasťa

Titulek Re: lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

Valerian je skvělý, určitě ho doporučuji! :)

Datum 06.09.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Já bych ráda viděla Valerian i Fantastická zvířata :)
Pasažéři se mi tedy moc nelíbili....

Datum 09.09.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

"Valerian" i "Zvířata.." určitě moc doporučuji! :) Jinak taky zastávám názor, že "Pasažéři" mohli bát lepší, bylo to takové hodně nedotažené, zvlášť ten konec..

Datum 05.09.2017

Vložil Aires

Titulek https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

Zkouknula jsi toho vážně hodně :) Cizinku, Harryho a Fantastická zvířata mám také ráda :) A chtěla bych vidět Valerian a město tisíce planet :) Já byla v srpnu nejvíc uchvácená seriálem Bílá královna, i když na historické věci moc nejsem, nějak mě to chytlo :D

Datum 09.09.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

To víš, prázdniny, cestování.. :D Jinak díky za skvělý typ, já historické seriály taky moc nemusím, ale zkusím a uvidíme.. :D