Zkouknuto - #3 (Červen)

01.07.2017 12:39

Poslední dobou je pro knižní weby celkem typické, že se jejich autoři chlubí nejen počtem přečtených knih, ale taktéž i tím, co v uplynulém měsíci zkoukli na filmovém plátně. A tak, ani já nebudu pozadu. Rozhodla jsem se, že vám každý měsíc přiblížím, co hezkého jsem měla možnost vidět, přidám k tomu krátké shrnutí dojmů a na závěr samozřejmě nebude chybět ani hodnocení. Zkrátka a dobře, doufám, že vás mí milí čtenáři bude tato rubrika bavit a, že se k ní vždy rádi vrátíte. Vždyť kdo by neměl rád filmy? 

***

Piráti z Karibiku – Salazarova Pomsta

Pokud bych se měla vyjádřit zcela upřímně, tak poslední díl „Pirátů“ pro mne opravdu bylo jedno velké zklamání. Na film jsem se opravdu strašně moc těšila, ale z kina jsem odcházela více než zklamaná. Děj postavený více méně pouze na efektech. Rádoby vtipné scény mi vůbec vtipné nepřipadaly a Jack postrádal svůj obvyklý „šmrnc“. Po titulková scéna nestála za nic, takže těch dvacet minut čekání jsem si mohla klidně odpustit. Piráty mám opravdu ráda, začátek celé „série“ byl skvělý, ale Salazarova pomsta mě vážně nenadchla. Aspoň, že jsem film viděla ve 3D a mohla si ho tak aspoň trochu užit. Je to velká škoda, ale z kina jsem odcházela zklamaná. Možná nejsem cílová skupina?

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 3 z 5 hvězdiček 

***

Já padouch 3

Tak tohle byl typicky vtipný animovaný film, který neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Šli jsme do 4DX/3D, takže zážitek z filmu byl umocněn skvělými efekty, které se k němu vážně hodily. Roztomilý mimoni opět nezklamaly a Gruovi se povedlo prohodit nejednu vtipnou poznámku. Rozhodně to byl milý počin, který bych si klidně aspoň jednou znovu pustila. Řekla bych, že patří k těm povedenějším, avšak třeba na takové „V hlavě“ nebo „Autíčka“ určitě nemá. Nicméně si myslím, že návštěvy kina rozhodně litovat nebudete!

TRAILER: Ke zhlédnutí ZDE x MOJE OHODNOCENÍ: 3.5 z 5 hvězdiček 

Zpět

Vaše komentáře ke Zkouknuto

Datum 02.07.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Piráti z Karibiku – Salazarova Pomsta
Tento film jsem viděla a mám stejný názor jako ty. Rozhodně už to nebyli ti praví Piráti z Karibiku... Podle mě docela zbytečný díl...

Datum 03.07.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Taky si myslím, už to nebylo ono. Je to, ale škoda, protože začátek vypadal slibně, ale zkrátka, čeho je moc.. Jen doufám, že už nebudou žádné nové díly, protože by to celou sérii úplně položilo.

Datum 01.07.2017

Vložil TheMelorry

Titulek srdceknih.blogspot.cz

Odpovědět

Já poslední dobou nestíhám, ani knihy a ani filmy. :)) Ráda bych se ale podívala na nove Piráty z Karibiku, kteří vypadají zajímavě... Když ale vidím tvoje hodnocení, mám strach, aby se mu film vůbec líbil... :)))

Datum 03.07.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: srdceknih.blogspot.cz

Odpovědět

Určitě se na ně podívej, třeba se ti naopak budou líbit.. Každý jsme jiný a sedne nám něco jiného.