Unboxing - #14

07.04.2017 14:53

V průběhu března a začátkem dubna mi v knihovně přibylo pár krásných knižních skvostů, s kterými bych se vám dnes ráda pochlubila. Březen je celkově můj nejoblíbenější měsíc, jelikož se v něm ukrývá jak Mezinárodní den žen, tak i mé narozeniny. Tyhle dvě události samozřejmě nesměli zůstat nepovšimnuty a tak jsem ukořistila ještě více knih a knihomilských drobností. Kromě pevných kousků, mou čtecí zásobu doplnily také tři E-Knihy, ačkoliv jsem se snažila trochu krotit, zas mi to nevyšlo! Tak se na to pojďme společně podívat!

***

březnu jsem si (poněkud marně) říkala, že bych měla nákup knih trochu omezit, jelikož na mne ještě čekají resty z Humbooku, ale znáte to – projíždím si webové stránky s prodejem elektronických knih a vykoukne na mně Aristokratka na koni, po chvilkovém váhání byla moje a, aby jí nebylo smutno, tak jsem přibalila ještě i Stříbrnou zátoku od Jojo Moyes, kterou aktuálně čtu, a je vážně úžasná! Z eReading.cz mi pak k recenzi dorazily ještě Zmizelé dívky, jejichž konec mě opravdu vyvedl z míry, recenze bude brzy!

Teď to zmiňované MDŽ, které mne opravdu překvapilo, dostala jsem totiž hned dvě knihy! Chápejte, dvě nové knihy v jeden den, to je paráda! Život po tobě a Psí cesta tak úspěšně doplnily mou knihovnu (která teď vážně praská ve švech… :D).

Minulý týden pak dorazila k recenzi Poslední KNIHY DOBROVSKÝ a od Martinusáků mi ve schránce přistála žhavá novinka (navíc neprodejný výtisk) Lásky v prachu hvězd! Od kamarádky jsem pak k narozeninám dostala ještě krásný bloček a záložku! 

***

P.S. Nově mě najdete nejen na Facebooku, ale také i na Instagramu. Tak si mne přidejte a sledujte veškeré blogové novinky!

Zpět

Vaše komentáře k Unboxingu

Datum 17.10.2023

Vložil BrandonTom

Titulek Шины Диски Грузовые

Odpovědět







Datum 05.10.2023

Vložil Marcuschism

Titulek Запчасти Снегоуборщик Мтд

Odpovědět







Datum 08.04.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Vážně skvělá rozbalovačka :) Normálně bych záviděla jako blázen, ale naštěstí i já mám doma jeden výtisk Lásky v prachu hvězd a Poslední :D

Datum 08.04.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Tak se nám to pěkně sešlo.. :D Poslední zrovna čtu a zatím nevím, co si o tom mám myslet.. :D

Datum 08.04.2017

Vložil Marie

Titulek mariehorse.blog.cz

Odpovědět

Knížky vypadají zajímavě, ovšem ty polštáře jsou dokonalý!

Datum 08.04.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: mariehorse.blog.cz

Odpovědět

Děkuji moc! :) To víš, jsem milovník koní a můj pokoj o tom vypovídá na každém svém centimetru.. :D Polštářky jsou jinak z Equiservisu a jeden z Kiki.. :)