On My Wishlist - #4

10.10.2015 20:58

Meme pocházejicí z dílny Book Chick City, jehož cílem je vybrat každou sobotu několik knih. Jedná se o knihy, které bychom si chtěli přečíst, potažmo koupit. Mohou to být knihy, které u nás už vyšly, či naopak teprve vycházet budou, ale můžeme sem přidat i knihy, které už "našli svého čtenáře" v zahraničí, ale u nás se jejich vydání zatím nechystá. Zkrátka vašim přáním se žádné meze nekladou! Pojdme se tedy společně podívat, co jsem tuto sobotu vybrala já.. P.S. Budu ráda, když se také zapojíte a "hodíte" mi do komentářů odkaz na váš Whishlist. 

 

***

 Dárek z pravé lásky S. Perkinsová - Anotace

Jestli máte rádi vánoční příběhy, vánoční filmy, vánoční pořady v televizi a speciální vánoční díly vašich oblíbených seriálů a především, jestli máte vánoční antologie, pak se do téhle knížky rozhodně zamilujete. Dárek z lásky sepsalo dvanáct těch nejlepších autorů young adult knih a jejich redaktorkou se stala Stephanie Perkinsová, jejíž příběhy o Anně a dalších už dávno znáte. Takže se uvelebte někde, kde máte pohodlí, teď na vás čeká dvanáct důvodů, proč za dlouhých zimních večerů zůstat doma a zamilovat se nad stránky příběhů.

Proč si tuhle knihu chci vlastně přečíst?

Mám ráda Vánoční příběhy, obzvláště ráda po nich šahám v době adventí, kdy si s jejich pomocí navazuji tu pravou sváteční atmosféru. Zdá se, že ani tento rok nebude vyjímkou, jelikož se CooBoo rozhodlo vydat soupis 12-cti povídek s zimně vánoční tématikou. Myslím si, že tyto povídky použiji coby mini adventní kalendář a tu poslední dvanáctou si přečtu právě ráno na Štědrý den. Jen doufám, že se mi poštěstí se k téhle krásné knize brzičko dostat!

 

Zpět

Vaše komentáře k Wishlistu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.