On My Wishlist - #26

18.11.2017 19:58

Meme pocházejicí z dílny Book Chick City, jehož cílem je vybrat každou sobotu několik knih. Jedná se o knihy, které bychom si chtěli přečíst, potažmo koupit. Mohou to být knihy, které u nás už vyšly, či naopak teprve vycházet budou, ale můžeme sem přidat i knihy, které už "našli svého čtenáře" v zahraničí, ale u nás se jejich vydání zatím nechystá. Zkrátka vašim přáním se žádné meze nekladou! Pojdme se tedy společně podívat, co jsem tuto sobotu vybrala já.. P.S. Budu ráda, když se také zapojíte a "hodíte" mi do komentářů odkaz na váš Whishlist. 

***

Stephenie Meyerová - Specialistka 

Pracovala pro tajnou vládní jednotku jako výslechová specialistka. Ví toho ale příliš a pro oddělení se stala rizikem, které je potřeba zastavit. Bez varování začíná lov, kde je ona kořistí. Nikde nezůstává dlouho, mění jména a podoby. Nezbyl jí nikdo, komu by mohla věřit… Chce-li vést normální život, musí splnit poslední úkol. Čeká ji nejtěžší boj jejího života. Navíc pozná muže, do kterého se zamiluje, a musí učinit vše, aby oba zůstali naživu.

Proč si tuhle knihu chci vlastně přečíst? 

Thrillery mám vcelku ráda, tedy pokud jsou něčím zajímavé a nespadají jen do kategorie tuctové četby. Bohužel jsem z tohoto žánru poslední dobou spíše zklamaná. Opěvovaní „Manželé od vedle mi přišli spíše jako lepší průměr“. Do „Dívky ve vlaku“ jsem se nedokázala začíst, a tak stále ještě čeká na svou příležitost. Nicméně mě hodně překvapilo, když jsem v rámci připravovaných knih na stránkách Albatros media objevila „Specialistku“, kterou napsala Stephenie Meyerová. Upřímně si autorku nedovedu spojit s ničím jiným než s tuctovou upíři sérii, která se opravdu číst nedá. A to nemluvím o filmovém zpracování, které je snad ještě horší. No, proto mám nutkání dát knize šanci už jen kvůli tomu, že se jedná o právě o Meyerovou. Zvědavost u mě zkrátka převážila, já jen doufám, že tahle přes 500. stran tlustá bichle bude mít něco do sebe! Už by to chtělo, aby autorka sepsala něco lepšího než otřesnou romantiku pro náctileté holčičky.

Zpět

Vaše komentáře k Wishlistu

Datum 25.11.2017

Vložil Lory Humble | tichyodpor.blogspot.cz

Titulek ...

Odpovědět

Knížku vidím poprvé a vypadá docela zajímavě - jediné, co mě zaráží, je Meyerová, protože já si opravdu neumím představit, že by namísto upírů napsala thriller. I když máš pravdu, že možná právě tohle přiživuje zvědavost :)

Datum 26.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: ...

Odpovědět

Já si ji právě v jiné roli také neumím představit, i když je pravda, že její "Hostitel" byl celkem fajn, tak třeba i tady překvapí! :)

Datum 19.11.2017

Vložil Lucy Lillianne

Titulek lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

Tuhle knihu mám taky rozhodně na seznamu :-D

Datum 26.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

Tak to jsme rovnou dvě! :D

Datum 19.11.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Stephanie Mayer se docela činí. Kniha vypadá fakt dobře :)

Datum 26.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Také si říkám, změnila pole působnosti. Doufejme, že k lepšímu! :)

Datum 19.11.2017

Vložil Aires

Titulek https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

Tuhle knihu jednoduše musím mít :) Moc se mi od autorky líbil Hostitel, to je moje top kniha :)

Datum 26.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: https://airesbooks.blogspot.cz

Odpovědět

Já si na ní také brousím zuby, "Hostitel" mě opravdu mile překvapil! :)

Datum 19.11.2017

Vložil Casion

Titulek my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

O tejto knihe som popravde ešte nepočula, takže vďaka za tip, príbeh vyzerá dobre a pútavo :-)

Datum 26.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

Není vůbec zač, snad tě potěší i svým obsahem! :)