On My Wishlist - #21

25.03.2017 22:49

Meme pocházejicí z dílny Book Chick City, jehož cílem je vybrat každou sobotu několik knih. Jedná se o knihy, které bychom si chtěli přečíst, potažmo koupit. Mohou to být knihy, které u nás už vyšly, či naopak teprve vycházet budou, ale můžeme sem přidat i knihy, které už "našli svého čtenáře" v zahraničí, ale u nás se jejich vydání zatím nechystá. Zkrátka vašim přáním se žádné meze nekladou! Pojdme se tedy společně podívat, co jsem tuto sobotu vybrala já.. P.S. Budu ráda, když se také zapojíte a "hodíte" mi do komentářů odkaz na váš Whishlist. 

***

Alwyn Hamiltonová - Poušť v plamenech

Amání je neohrožená pistolnice a osud pouště jí leží v rukou.Pouštnímu národu země Mirádži vládnou smrtelníci, ale v divokých, holých pustinách se pořád potulují mystická stvoření z dávných pověstí a někde prý stále čarují i samotní džinové. Na městečku Prachov ale nic mystického ani magického není a Amání se už nemůže dočkat, až z něj zmizí.

Jestli zde zůstane, jejím osudem je skončit „buď provdaná, nebo mrtvá“, takže se Amání hodlá z Prachova dostat za pomoci své ostré mušky. Když se na střelecké soutěži setká s Jinem, tajemným a neskutečně přitažlivým cizincem, usoudí, že našla ideální únikovou cestu. Ale za celé roky, kdy fantazírovala o útěku z domova, se jí určitě nesnilo, že odsud uteče před vražednou sultánovou armádou s uprchlíkem hledaným za velezradu na mytickém koni. A určitě nečekala, že se do toho uprchlíka zamiluje… nebo že jí mladík pomůže odhalit mocnou pravdu o tom, kdo Amání opravdu je.

Proč si knihu chci vlastně přečíst?

Na Poušť v plamenech se opravdu velice těším, jelikož jsem na ní nezaznamenala snad žádné negativní ohlasy. Všichni zahraniční knihomolové si ji velice chválí. Anotace vyzná vcelku slibně a o obálce se snad ani nezmiňuji, dýchá z ní nádherné tajemno s trochou toho exotického dobrodružství. Myslím, že to si opravdu nechám líbit, nuže sem s ní! Už se opravdu velice těším, až si tuhle chystanou knižní pecku budu moci přečíst!

Zpět

Vaše komentáře k Wishlistu

Datum 28.03.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Když vidím tu obálku, hned si říkám, že knížku musím mít :D

Datum 07.04.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Já myslím, že to není jen tou obálkou..:) Celkově slýchám o knize spoustu pozitivních ohlasů! :)