Unboxing - #17

04.11.2017 14:25

Říjen a začátek listopadu je jako na potvoru nabytý skvělými novinkami. Jenže, kdy je má nebohý student všechny stíhat? Momentálně jsem plně ponořena do akademického semestru, ale vždy si snažím vynahradit aspoň chvilku na čtení. Člověk se má aspoň na co večer těšit!  O čemž vypovídá také moje KNIŽNÍ VÝZVA, která už je překonaná, ale já stejně pokračuji dál. Momentálně jsem překonala počet 60.knih, tak jsem na sebe opravdu dost zvědavá. V týdnu mi navíc udělal pošťák 3x radost, jelikožu se mě zastavil se třemi knižními balíčky... A co, že se to v nich skrývalo?

***

Portál Fantasya.cz mi poslal dva recenzní výtisky. V prvé řadě přišel zbrusu nový Harry Potter a Vězeň z Azkabanu, který je doplněn překrásnými ilustracemi Jima Kaye. Harryho už jsem sice celého přečetla, ale číst ho znovu v tomhle provedení je zkrátka obrovský knihomilský zážitek. Už se těším, až budu mít celou kompletní sérii! Je to vážně skvost, navíc úryvky z bradavických učebnic jsou opravdu skvělým nápadem, jen škoda, že jich tam není více!

Má Lady Jane je novinka od Fragmentu, kterou si všichni nesmírně chválí. Prý je to vtipné čtení s trochou té historické nadsázky, co se nemá brát příliš vážně. Musím říct, že už její anotace mne zaujala, takže se těším i na příběh. Doufám, že se potrhám smíchy a budu nadšená!

Z ČBDB mi naopak přišlo dlouho očekávané pokračování Země příběhů. Musím říct, že ačkoliv je kniha primárně určena pro děti od devíti let věku, tak na ni slýchám samé nadšené ohlasy od dospěláků, kterým už je dávno přes dvacet. Sama miluji pohádky, takže není divu, že mě tahle série naprosto pohltila. Jedná se o skvělé relaxační čtení, u kterého člověk nemusí moc přemýšlet, na podzimní večery zkrátka ideální volba!

Velice děkuji portálu Fantasya.cz a ČBDB za poskytnutí recenzních výtisků. Udělaly mi obrovskou radost, už se těším na nová dobrodružství! Snad nebudu moc ponocovat... Aktuálně trávím své večery s Harrym, ale na ostatní se také brzo dostane! Chystáte se na některou z těchto novinek i vy? Která z nich vás nejvíce zaujala? 

***

Zpět

Vaše komentáře k Unboxingu

Datum 11.11.2017

Vložil TheMelorry (srdceknih.blogspot.cz)

Titulek Pěkné přírůstky

Odpovědět

Pěkné přírůstky, hlavně Má lady Jane mě hodně zaujala. HP je prostě klasika, k tomu není třeba nic říkat. :) Užij si čtení.

Datum 16.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: Pěkné přírůstky

Odpovědět

Na "Lady Jane" jsem opravdu hodně zvědavá, hodně lidí si ji vychvaluje, tak snad potěší i mě! :)

Datum 06.11.2017

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Zejména Má lady Jane vypadá kouzelně, ale ostatní knížky budou jistě taky super :)

Datum 16.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

"Lady Jane" má opravdu zajímavou obálku! :)

Datum 05.11.2017

Vložil Casion

Titulek my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

Jéé krásne knihy, ilustrovaný Harry vyzerá skvele a na pokračovanie Krajiny príbehov sa už tiež veľmi teším :-)

Datum 16.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: my-fantasydream.blog.cz

Odpovědět

"Země příběhů" je skvělá, dokonce lepší než předchozí díl! Za mě rozhodně palec nahoru a doporučení! :) "Harry" je můj malý poklad, který prostě musím mít! ♥

Datum 05.11.2017

Vložil Lucy Lillianne

Titulek lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

Harry ♥ to je povinnost a Země píběhů je krásná, ale ještě jsem nedržela ani jednu...

Datum 16.11.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: lucy-lillianne.blogspot.cz

Odpovědět

"Harry" je prostě srdeční záležitost! ♥ Jinak "Zemi příběhů" můžu jen a jen doporučit! :)