Unboxing - #12

10.12.2016 22:48

Pátého prosince v předvečer svého svátku chodil po celé republice Mikuláš. Také na mě čekal po návratu ze školy krásný balíček (a to jsem ten den končila opravdu pozdě, kolem 17:30…). Takže mě moje nadílka velmi potěšil. Ke konci týdne ještě navíc dorazil krásný balíček s recenzním výtiskem z KNIHY DOBROVSKÝ, kterým tímto strašně moc děkuji! Tak se na to pojďme společně podívat, co vy na to?  P.S. Neváhejte se mi pochlubit s vašimi knižními přírustky!

***

Jak už jsem řekla v Mikulášském balíčku na mě kromě sladkostí (pytlíčku želatinových mix bonbónů, čokolády, „fazolek“ a mých milovaných Raffaello) ukrývala ještě pěkně tlusťoučká knížečka a to sice poslední díl Měsíčních kronik - Winter! S přenádhernou obálkou a určitě ještě lepším obsahem! Prostě jsem asi musela být neskutečně hodná..♥

No a ve čtvrtek u mne zazvonil pošťák s balíčkem, přivezl mi recenzní výtisk z KNIHY DOBROVSKÝ, kterým tímto děkuji a moc si toho vážím! Dostala jsem velmi tematickou jednohubku – Vánoční zázrak, už teď se na ní hrozně těším. Miluji Vánoční knihy a už mi tak nějak k těmto svátkům neodmyslitelně patří. Doufám, že to bude stejně miloučké čtení, jak dle anotace vypadá.

No a jaký byl váš Mikulášský den? Dostali jste něco pěkného, popřípadě slavíte ho ještě? Nezapomeňte se pochlubit do komentářů, budu jen ráda!

Zpět

Vaše komentáře k Unboxingu

Datum 16.12.2016

Vložil Eliz

Titulek walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

To zavedu příští rok - k Mikulášovi knihu! :D

Datum 11.01.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: walletofinfinity.blogspot.cz

Odpovědět

Jo je to skvělý nápad a hlavně užitečný! :D

Datum 11.12.2016

Vložil Lory Humble | tichyodpor.blogspot.cz

Titulek ...

Odpovědět

Tak to vypadá vážně nádherně!
Obzvlášť ty Měsíční kroniky bych brala - a že je Winter panečku velká bichle!

Datum 11.01.2017

Vložil Nasťa

Titulek Re: ...

Odpovědět

Taky jsem z téhle nadílky byla neskutečně nadšená! :) Jo, Winter bude na pár dlouhých zimních večerů spolehlivě stačit.. :D