Krásný adventní čas, přátelé!

10.12.2017 21:09

                                     

Po roce se nám zas stále více a více přibližují svátky vánoční, všude kolem se peče, zdobí a nakupuje. Na knižních instagramech se objevují hromady fotografií se sváteční tématikou. Zahrnující světélka, vločky a ozdobné baňky. Také já nejsem výjimkou, vždyť, kdo by nepodlehl kouzlu Vánoc? Právem se tvrdí, že se jedná o jedno z nejkrásnějších ročních období. Tento čas je opravdu magický.

A tak mě napadá, co takhle si tu adventní atmosféru ještě trochu zpříjemnit? Mám v plánu vydat doporučení tematických knih, které se hodí přečíst právě v tento jedinečný okamžik. Jsem totiž opravdový milovník vánočních knih, každý rok, čtu minimálně jednu knížku, která se k adventu hodí. Pokud by byl z vaší strany zájem, tak mohu udělat jeden speciální článek, právě o mých typech pro vás. 

Očekávejte také jednu speciální recenzi a evaluaci „Knižní výzvy“, která letos předčila má očekávání, jelikož aktuálně dočítám svou 66. knihu! I když to tak podle mé aktivity zde na webu nevypadá, ano, jeden článek týdně je žalostný počet, ale mám teď hromadu studijních povinností, na čtení si však vždy nějakou tu chvilku najdu!

Aktuálně dočítám „Léto plné neskutečných věcí“ a chystám se pustit do tlouštíka s názvem „Specialistka“. Zatím na ní všichni pějí samou chválu, a tak jsem o to více zvědavější. Na prázdniny mám již nachystaný „Polibek v New Yorku“, znáte tuhle CooBoo novinku? Četli jste?

Dejte mi prosím vědět, zda by byl o speciální článek z vaší strany zájem. Já se půjdu na chvíli zachumlat do peřin s knihou, nařídit budík a spát. Jelikož mě zítra v šest ráno čeká nemilé probuzení. Ještě, že jsou za chvíli ty Vánoce, nutně potřebuji doplnit spánkový deficit…

P.S. Kterou knihu byste rádi našli pod stromečkem? Já mám na svém seznamu aktuálně dvě, a to „Krasojezdkyně“ od Jojo Moyes, jelikož autorku i koně naprosto miluji! Tou druhou je pak „Filmová magie“, protože prostě Harry, že, ten nepotřebuje komentář!

 

Zpět

Vaše komentáře k novinkám

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.